Na početnu stranu Na početnu stranu Ispiši stranu


ELVOX

Osnovan u Padovi 1954. godine, ELVOX je postupno izrastao u značajnu organizaciju sa dvije glavne proizvodne jedinice. Jedna je bazirana u glavnom administrativnom stožeru u Padovi, dok je druga u Campodarsego (PD) sa otprilike 270 zaposlenika.

ELVOX također ima podružnice u Milanu i Firenci sa prodajnom mrežom koja pokriva sve regije talijanskog tržišta.

ELVOX se razvio u jednu od najvažnijih europskih proizvođača audio, video ulaznih sistema, telefona i automatskih sistema kapija te ima predstavništva u šezdeset zemalja diljem svijeta gdje je ELVOX postao sinonim za proizvode poznate po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i vrhunskoj tehnologiji.

Konstantne inovacije su, u ovom sektoru, prijeko potreban faktor za uspijeh na vrlo konkurentnom i brzo izmjenjivom tržištu. Iznad svega, inovacije danas znače proizvodnju sistema koji kombiniraju moderan izgled sa širokim rasponom funkcija te lakoću postavljanja i korištenja.

Proizvodi

Audio i video ulazni sistemi

Široka paleta proizvoda iz ponude ELVOX karakterizirana je sa najmodernijom tehnologijom koja kombinira funkcionalnost sa modernim dizajnom. Mnoga su riješenja proučavana da bi se dobile najrazličitije konfiguracije, od obiteljske kuće do stambenih kompleksa te od uredskih prostora to industrijskih postrojenja.

Ulazni paneli

ZA svoje interfone, ELVOX je dizajnirao seriju ulaznih panela sa suočavanje sa raznim situacijama: prostorni i arhitektonski kontekst, atmosferski uvjeti, vandalizam.

C.C.T.V.

Fleksibilnost, prilagodljivost i upotebljivost su ključne riječi za sisteme zatvorene televizije. ELVOX nudi tehnološki napredne proizvode koji osiguravaju maksimalnu sigurnost klijenata.

Telefonski sistemi

Spojem telefona sa tipičnim interfonskim funkcijama omogućava komunikaciju sa govornom jedinicom, aktivaciju brave na vratima i kapiji, paljenje stubišnog svijetla i druge funkcije. ELVOX je razvio "multifunkcionalni" telefon koji se može kombinirati sa telefonskim centralama.

Sistemi automatskih kapija

Ovi sistemi su dizajnirani da pruže sigurnost. Motori koje pogoni 12V direktna struja nudi maksimalnu zaštitu od električnih udara. Anti-black funkcija osigurava rad kapije za vrijeme nestanka električne energije.

Za detalje posjetite adresu: www.elvox.com