LARIX d.o.o.,
Varaždinska ulica,
II. odvojak br. 4,
HR - 42000 VARAŽDIN - Jalkovec

Tel.: (042) 379 479
Fax.: (042) 379 499

Na početnu stranu Na početnu stranu Ispiši stranu


LARIX d.o.o.
Varaždinska ulica, II. odvojak br. 4
HR - 42000 VARAŽDIN - Jalkovec

Tel.: (042) 379 479
Fax.: (042) 379 499

COMMAX

COMMAX je osnovan 1. travnja 1968. kao "JoongAng Electronics Co.", u vrijeme dok je Korejska elektronička industrija još bila u povojima. COMMAX je od početka svoje ciljeve postavio visoko te je ciljao na vodeće svjetske kompanije i na međunarodno tržište i tako postao prvi korejski izvoznik portafona. Uskoro je COMMAX postao jedan od vodećih korejskih izvoznih industrija šireći se na više od 100 zemalja Azije, Europe i Amerike.

Od ranih dana je kada tvrtka bila prva u svijetu koja je dobila UL i TUV certifikate za video portafone do raznih nagrada i priznanja koja je tvrtka primila kroz desetljeća, naša tehnologija je danas priznata u cijelom svijetu.

Trenutno je "COMMAX" registriran zaštitni znak u više od 90 zemalja i izvozi svoje proizvode u više od 100 zemalja, uglavnom pod "COMMAX" brandom.

Proizvodi

Naši proizvodi nude široku paletu karakteristika koje će vam kao sredstvo omogućiti slobodno kretanje po kući. Omogućiti će vam siguran i udoban životni prostor gdje će te moći u potpunosti uživati u prednostima digitalne ere, bilo kada i bilo gdje.

Kućne mreže

Kućna automatizacija

Video portafoni

Interfoni

C.C.T.V.

TV-telefoni

Digitalne brave

Za detalje posjetite adresu: www.commax.com

 

© Larix d.o.o. Sva prava pridržana. Izrada web stranice Oblikovanje.com